Actueel

Nieuwsberichten, projecten en objecten

NIEUWSBERICHTEN

"New York" wordt zichtbaar
"Het cadeautje wordt uitgepakt". De steigers aan de oostzijde van de New York Apartments worden verwijderd en het gebouw wordt zichtbaar. Apeldoorners zullen de komende tijd steeds meer zien van dit fraaie gebouw.
Bouwen aan New York
De bouw van de royale en luxe appartementen "New York" aan het Kanaal in Apeldoorn vordert gestaag. De laatste bouwopgave in Welgelegen Haven krijgt steeds meer vorm. Bouwbedrijf Nijhuis denkt de appartementen voor de zomer op te leveren.
Welgelegen Park voltooid
Het laatste bouwplan van Welgelegen Park  langs de Quarles van Uffordlaan, ontworpen door Steenhuis Bukman Architecten, is voltooid en opgeleverd aan de nieuwe bewoners. De 3 kamerappartementen hebben een royaal uitzicht op de kanaalomgeving. Het betreft huurappartementen van Bouwinvest.
Qlip neemt hoofdkantoor in gebruik
Na een grondige verbouwing heeft Qlip haar hoofdkantoor in gebruik genomen aan de Zweedsestraat 1A waar voorheen PRS was gevestigd. Qlip is al in Zutphen gevestigd aan de Oostzeestraat en is werkzaam op het gebied van kwaliteitsborging in zuivel.  Qlip is de onbetwiste marktleider op het gebied van borging van kwaliteit en voedselveiligheid in de Nederlandse zuivelketen.
Pand Zilt Bikes is aangekocht
Het voormalige pand van TNT Post aan de Industrieweg 69A is onlangs verworven door Torenstad. Zilt Bikes dat eveneens leerbedrijf is voor Aventus is al geruime tijd gebruiker van het pand. Zilt Bikes verhuurt fietsen en repareert fietsen voor een groot aantal bedrijven en instellingen in het land. Voor verder informatie klik hier op de link naar het krantenartikel in De Stentor en een video van B-FM.