Actueel

Nieuwsberichten, projecten en objecten

NIEUWSBERICHTEN

De Weverij Veenendaal in de verkoop
"De Weverij" bestaat uit 19 ruime stadsvilla's en ligt aan de westzijde van het centrum van Veenendaal op steenworp afstand van de binnenstad. Het stedelijke ontwerp van KAW architecten bestaat uit een tweetal woningblokken. Het rechte blok, genaamd ‘Silas’ bestaat uit tien woningen. Het gebogen blok ‘Angora’ bestaat uit negen woningen. De royale achtertuinen liggen gunstig op het zuid-oosten. Elke woning heeft een parkeerplaats en een berging op eigen terrein.
Promediclinics opent in Deventer
Promediclinics heeft zich gevestigd aan de Binnensingel in Deventer, waar Torenstad meerdere bedrijfsunits verhuurd. In de sfeervolle ruimte ontvangen de dames Gulhan en Nura u voor schoonheidsbehandelingen. Promediclinics is een Beauty Center, het adres voor definitief Ontharen & Huidverbetering & Cryo Lipolyse & Health Wellness Kyäni & Wimperextensions.  
Project Welgelegen Park verkocht aan Bouwinvest
Het Bouwinvest Dutch Residential Fund heeft 31 appartementen en 23 eengezinswoningen in het Welgelegen Park in Apeldoorn gekocht van Nijhuis Bouw. Het plan is ontwikkeld door OMA Apeldoorn. Het ontwerp van de appartementen is van Steenhuis Bukman Architecten  en van de laagbouwwoningen van I'M Architecten. Met de koop breidt Bouwinvest verder uit in Apeldoorn, waar het al ongeveer 300 woningen in bezit heeft. Lees hier het persbericht. 
New York in de verkoop!
New York Apartments zijn luxueuze appartementen in het topsegment die komen aan het Apeldoornse Kanaal. Welgelegen Haven is de top plek nabij de binnenstad, het station, de Parkenbuurt en bovendien rustig gelegen. De zeer ruime appartementen hebben allen een geweldig balkon. Voor informatie kunt u terecht op de projectwebsite of op Funda.
TE HUUR Modern kantoor en bedrijfsruimte
Op bedrijventerrein De Mars, aan de Industrieweg hoek Zweedsestraat is een modern kantoorgebouw te huur op een mooie zichtlocatie, bestaande uit in twee bouwlagen. De oppervlakte is ca. 825 m². Dit kantoor is gekoppeld aan een ca. 6 meter hoge bedrijfshal van ca. 610 m². Er is een ruim aantal eigen parkeerplaatsen aanwezig. Voor informatie kunt u contact opnemen met Eggink Maalderink Bedrijfsmakelaars of FJ Bedrijfsmakelaars.