Actueel

Nieuwsberichten, projecten en objecten

NIEUWSBERICHTEN

Timelapse The New York Apartments
Voor de bouwvakvakantie zijn alle appartementen van New York Apartments opgeleverd door Bouwbedrijf Nijhuis. Een fantastisch bouwproject die het project Welgelegen Haven in Apeldoorn afsluit. In de link is de timelapse van de bouw te zien.
"New York" wordt zichtbaar
"Het cadeautje wordt uitgepakt". De steigers aan de oostzijde van de New York Apartments worden verwijderd en het gebouw wordt zichtbaar. Apeldoorners zullen de komende tijd steeds meer zien van dit fraaie gebouw.
Bouwen aan New York
De bouw van de royale en luxe appartementen "New York" aan het Kanaal in Apeldoorn vordert gestaag. De laatste bouwopgave in Welgelegen Haven krijgt steeds meer vorm. Bouwbedrijf Nijhuis denkt de appartementen voor de zomer op te leveren.
Welgelegen Park voltooid
Het laatste bouwplan van Welgelegen Park  langs de Quarles van Uffordlaan, ontworpen door Steenhuis Bukman Architecten, is voltooid en opgeleverd aan de nieuwe bewoners. De 3 kamerappartementen hebben een royaal uitzicht op de kanaalomgeving. Het betreft huurappartementen van Bouwinvest.
Qlip neemt hoofdkantoor in gebruik
Na een grondige verbouwing heeft Qlip haar hoofdkantoor in gebruik genomen aan de Zweedsestraat 1A waar voorheen PRS was gevestigd. Qlip is al in Zutphen gevestigd aan de Oostzeestraat en is werkzaam op het gebied van kwaliteitsborging in zuivel.  Qlip is de onbetwiste marktleider op het gebied van borging van kwaliteit en voedselveiligheid in de Nederlandse zuivelketen.