Actueel

Nieuwsberichten, projecten en objecten

NIEUWSBERICHTEN

Luxe appartementen verkopen goed
Luxe appartementen lopen in Apeldoorn prima in herkansing Aan de Baron Sloetkade in Apeldoorn is de bouw begonnen van een dubbele toren met luxe appartementen. In de crisis nog onhaalbaar, nu populair. En ploeteren om je fiets in de berging te krijgen is er niet bij, als je bewoner bent van The New York Apartments. In de top van de Apeldoornse appartementenmarkt is ook over dat soort details nagedacht.
Bouw New York vordert gestaag
Er is gestart met de bouw van de New York Apartments in Apeldoorn. Dit is het laatste bouwplan in Welgelegen Haven. De bouwketen en de bouwhekken zijn in het najaar geplaatst en de rest van de bouwplaats is ingericht door bouwbedrijf Nijhuis. De grond is inmiddels afgegraven en de kelder krijgt al vorm. Voor nadere informatie klikt u hier.
Bouw Weverij Veenendaal gestart!
Eind september zijn de bouwwegen aangelegd en zijn de bouwputten uitgegraven voor het project Weverij in Veenendaal. In oktober gaat bouwbedrijf Nijhuis met de fundering aan de slag, waarna de vloeren en de wanden worden geplaatst. Door het uitgekiende bouwsysteem worden de contouren van het complex snel zichtbaar.
Bouw Welgelegen Park  is gestart.
Nijhuis Apeldoorn is in het voorjaar 2018 gestart met de bouw van 31 appartementen en 23 eengezinswoningen in Welgelegen Park in Apeldoorn. Het plan is ontwikkeld door OMA Apeldoorn. Het merendeel van de woningen betreft huurwoningen voor Bouwinvest Dutch Residential Fund. De appartementen aan de Quarles van Uffordlaan zijn ontworpen door Steenhuis Bukman Architecten en de rijenwoningen aan de Molenhof door I'M Architecten.
De Weverij Veenendaal in de verkoop
"De Weverij" bestaat uit 19 ruime stadsvilla's en ligt aan de westzijde van het centrum van Veenendaal op steenworp afstand van de binnenstad. Het stedelijke ontwerp van KAW architecten bestaat uit een tweetal woningblokken. Het rechte blok, genaamd ‘Silas’ bestaat uit tien woningen. Het gebogen blok ‘Angora’ bestaat uit negen woningen. De royale achtertuinen liggen gunstig op het zuid-oosten. Elke woning heeft een parkeerplaats en een berging op eigen terrein.