Actueel

Nieuwsberichten, projecten en objecten

NIEUWSBERICHTEN

Bouw Welgelegen Park  is gestart.
Nijhuis Apeldoorn is in het voorjaar 2018 gestart met de bouw van 31 appartementen en 23 eengezinswoningen in Welgelegen Park in Apeldoorn. Het plan is ontwikkeld door OMA Apeldoorn. Alle woningen zijn huurwoningen van Bouwinvest Dutch Residential Fund. De appartementen aan de Quarles van Uffordlaan zijn ontworpen door Steenhuis Bukman Architecten en de rijenwoningen aan de Molenhof door I'M Architecten.
De Weverij Veenendaal in de verkoop
"De Weverij" bestaat uit 19 ruime stadsvilla's en ligt aan de westzijde van het centrum van Veenendaal op steenworp afstand van de binnenstad. Het stedelijke ontwerp van KAW architecten bestaat uit een tweetal woningblokken. Het rechte blok, genaamd ‘Silas’ bestaat uit tien woningen. Het gebogen blok ‘Angora’ bestaat uit negen woningen. De royale achtertuinen liggen gunstig op het zuid-oosten. Elke woning heeft een parkeerplaats en een berging op eigen terrein.
Promediclinics opent in Deventer
Promediclinics heeft zich gevestigd aan de Binnensingel in Deventer, waar Torenstad meerdere bedrijfsunits verhuurd. In de sfeervolle ruimte ontvangen de dames Gulhan en Nura u voor schoonheidsbehandelingen. Promediclinics is een Beauty Center, het adres voor definitief Ontharen & Huidverbetering & Cryo Lipolyse & Health Wellness Kyäni & Wimperextensions.  
Project Welgelegen Park verkocht aan Bouwinvest
Het Bouwinvest Dutch Residential Fund heeft 31 appartementen en 23 eengezinswoningen in het Welgelegen Park in Apeldoorn gekocht van Nijhuis Bouw. Het plan is ontwikkeld door OMA Apeldoorn. Het ontwerp van de appartementen is van Steenhuis Bukman Architecten  en van de laagbouwwoningen van I'M Architecten. Met de koop breidt Bouwinvest verder uit in Apeldoorn, waar het al ongeveer 300 woningen in bezit heeft. Lees hier het persbericht. 
New York in de verkoop!
New York Apartments zijn luxueuze appartementen in het topsegment die komen aan het Apeldoornse Kanaal. Welgelegen Haven is de top plek nabij de binnenstad, het station, de Parkenbuurt en bovendien rustig gelegen. De zeer ruime appartementen hebben allen een geweldig balkon. Voor informatie kunt u terecht op de projectwebsite of op Funda.