Actueel

Nieuwsberichten, projecten en objecten

NIEUWSBERICHTEN

Welgelegen Park voltooid
Het laatste bouwplan van Welgelegen Park  langs de Quarles van Uffordlaan, ontworpen door Steenhuis Bukman Architecten, is voltooid en opgeleverd aan de nieuwe bewoners. De 3 kamerappartementen hebben een royaal uitzicht op de kanaalomgeving. Het betreft huurappartementen van Bouwinvest.
Qlip neemt hoofdkantoor in gebruik
Na een grondige verbouwing heeft Qlip haar hoofdkantoor in gebruik genomen aan de Zweedsestraat 1A waar voorheen PRS was gevestigd. Qlip is al in Zutphen gevestigd aan de Oostzeestraat en is werkzaam op het gebied van kwaliteitsborging in zuivel.  Qlip is de onbetwiste marktleider op het gebied van borging van kwaliteit en voedselveiligheid in de Nederlandse zuivelketen.
Pand Zilt Bikes is aangekocht
Het voormalige pand van TNT Post aan de Industrieweg 69A is onlangs verworven door Torenstad. Zilt Bikes dat eveneens leerbedrijf is voor Aventus is al geruime tijd gebruiker van het pand. Zilt Bikes verhuurt fietsen en repareert fietsen voor een groot aantal bedrijven en instellingen in het land. Voor verder informatie klik hier op de link naar het krantenartikel in De Stentor en een video van B-FM.
Molenhof is opgeleverd
De woningen aan de Molenhof in Apeldoorn zijn half juni opgeleverd. Molenhof is onderdeel van het project Welgelegen Park. De nieuwe bewoners van de huurwoningen van Bouwinvest zijn volop aan de slag om hun woning naar eigen wens in te richten. De bestrating en het groen zijn ook geheel afgerond. De woningen zijn ontworpen door I'M architecten.
Alle New York Apartments verkocht!
Alle 20 New York Apartments zijn inmiddels verkocht. De ruime luxe appartementen zijn de afgelopen maanden succesvol verkocht. De vraag naar grote appartementen met een zeer royaal balkon op een mooie plek in de stad bleek groot te zijn. De bouw is inmiddels in volle gang.