Welgelegen Park

Het appartementencomplex is de verbinding tussen twee al bestaande gebouwen en is het sluitstuk in De Boog. De gebogen straatwand langs de Quarles van Uffordlaan is het boegbeeld van Welgelegen Park.

bekijk project
Omlaag

Molenhof, Apeldoorn

In de luwte van Welgelegen is dit woningbouwplan ontworpen rondom een groen hofje. Nabij het centrum van Apeldoorn en op loopafstand van het station is het hier rustig en comfortabel wonen. Het gaat hier om vrije sectorhuurwoningen.

bekijk project
Omlaag

De Weverij Veenendaal

Aan de levendige Weverij in Veenendaal worden 19 eengezinswoningen met een tuin gebouwd op een terrein dat al jaren braak heeft gelegen, pal aan de rand van het centrum met alle (winkel)voorzieningen op loopafstand.

bekijk project
Omlaag

Kruittorenplein

Zutphen is een van de oudste steden van Nederland. Monumenten als de middeleeuwse Kruittoren zijn hier dan ook geen vreemd verschijnsel. Voor het plein rond de Kruittoren in de binnenstad werd een plan ontwikkeld waarin de oude toren en de nieuwbouw elkaar versterken.

bekijk project
Omlaag

Saxion Hogeschool

Moderne nieuwbouw naast het historische kantoorgebouw van de Nettenfabriek vormt de nieuwe huisvesting van de Saxion Hogeschool. Een perfecte plek voor de studenten en personeel. Het is onderdeel van de Stadscampus Nettenfabriek, waar onderwijs een grote rol speelt.

bekijk project
Omlaag

Agrifirm

Agrifirm is een coöperatie waarin ruim 15.000 Nederlandse boeren en tuinders hun krachten hebben gebundeld. Na de fusie met Cehave Landbouwbelang besloot Agrifirm haar hoofdkantoor te vestigen op Stadslandgoed De Barnewinkel. De centrale ligging, de uistekende bereikbaarheid en de groene setting waren hierbij doorslaggevend.

bekijk project
Omlaag

Fotovakschool

De Fotovakschool nam haar intrek in het volledig gerestaureerde Boetgebouw, onderdeel van de voormalige Nettenfabriek. Pal naast het NS station in Apeldoorn gelegen is de MBO/HBO-school beter zichtbaar en bereikbaar dan ooit.

bekijk project
Omlaag

Ketelhuis

In Het Ketelhuis is moderne huisvesting voor creatieve bedrijvigheid gerealiseerd. Dit onderdeel van de voormalige Nettenfabriek biedt creatieve professionals een inspirerende plek om te werken of te vergaderen. Een bijzondere binnenstadslocatie dichtbij het station en de voorzieningen.

bekijk project
Omlaag

De Koekoek

Op het kruispunt van de Bevrijdingslaan en de Nieuweweg in het noordwesten van het centrum van Veenendaal wordt een woonzorgcentrum gebouwd. Het project omvat de realisatie van zorgappartementen, kleine woon-zorgeenheden en een kennis- en behandelcentrum. Op de begane grond zijn een commerciële ruimte en parkeergelegenheid gesitueerd.

bekijk project
Omlaag

De Boog

Bouwplan De Boog ligt in een kromming van het Apeldoorns Kanaal en biedt de ruimte, de stilte en het groen om comfortabel te wonen. Het appartementencomplex telt zes bouwlagen met royale stadswoningen, corridorwoningen en appartementen.

bekijk project
Omlaag

Praxis

Bouwmarkt Praxis had twee kleine vestigingen in Apeldoorn. Op Zuid Bedrijvenpark, op de voormalige locatie van Muller Wagenbouw werden deze samengevoegd tot één grote vestiging. De verwerving, locatieontwikkeling en verkoop van het gebied werden door OMA tot stand gebracht.

bekijk project
Omlaag

Dirk van den Broek

Supermarktketen Dirk van den Broek heeft ruim 100 winkels in Nederland. Drie ervan zitten in Apeldoorn. De locatie in het centrum, aan het Apeldoorns Kanaal werd door OMA ontwikkeld.

bekijk project
Omlaag

Broederenkerkplein

Jarenlang heeft deze locatie braak gelegen maar nadat er een haalbaar en uniek plan is bedacht is hier een wel heel bijzonder woongebouw gerealiseerd.

bekijk project
Omlaag

De Plantage

Door het gebruik van duurzame bouwmaterialen en een functioneel ontwerp sluit de bebouwing van deze Zutphense buurt perfect aan op de groene omgeving. Het aangrenzende park is aangekleed met bomen, heesters, siergrassen en diverse vaste planten. En de historische binnenstad is op loopafstand.

bekijk project
Omlaag

New York Apartments

Op misschien wel de mooiste plek van Welgelegen Haven, direct aan het Apeldoorns Kanaal, worden halfvrijstaande villa-appartementen van maar liefst 180 vierkante meter gerealiseerd. Deze luxueuze en ruime New York Apartments bieden vanaf een balkon van bijna 30 vierkante meter een prachtig uitzicht naar alle windrichtingen.

bekijk project
Omlaag

Stadspalazzo’s

De stadspalazzo’s Londen, Barcelona, Amsterdam en Parijs zijn onderdeel van het wooncomplex ‘Europa’ in Welgelegen Haven te Apeldoorn. De langs het Apeldoorns Kanaal gesitueerde woongebouwen bestaan uit twee- en drielaagse stadswoningen op de begane grond en appartementen op de derde en vierde verdieping.

bekijk project
Omlaag

Klusmonumenten

Aan de Marspoortstraat worden 3 historische villa's getransformeerd van kantoor naar woningen.

bekijk project