Welgelegen Haven

Op voormalig Landgoed Welgeleghen is een gevarieerd woon,- leer,- en werkmilieu te vinden. De gevarieerde woningen aan het Apeldoorns Kanaal en de groene omgeving kenmerken deze verkeersluwe wijk. De binnenstad met haar vele voorzieningen is op loopafstand.

bekijk project
Omlaag

Westerdokseiland

Op een perfecte plek in Amsterdam, op het Westerdokseiland, zijn op 1 hectare grond 362 woningen gebouwd en circa 2500 m² commerciële ruimte. Een hoge dichtheid met een hoogwaardige kwaliteit in architectuur en stedenbouw.

bekijk project
Omlaag

Zuid Bedrijvenpark

In de zuidelijke punt van de Kanaalzone is Bedrijvenpark ZUID gesitueerd. De uitstekende bereikbaarheid, de groene opzet en het vrije uitzicht over het kanaal maken de locatie aantrekkelijk voor een breed pallet aan functies en bedrijven.

bekijk project
Omlaag

L'Avenue

In het Westland is op een voormalig kassengebied een nieuwe woonwijk gerealiseerd.

bekijk project
Omlaag

Stadslandgoed De Barnewinkel

Direct naast afrit nummer 24 van de A50 ligt Stadslandgoed De Barnewinkel. In deze boomrijke setting wordt een breed pallet aan functies gerealiseerd. Het hoofdkantoor van Agrifirm, een transferium voor het nabijgelegen Omnisportcentrum en een multifunctioneel centrum met een hotel en diverse horecafuncties.

bekijk project